PRODUCTLIJN voor de SCHOONHEIDSSALON: Auriège


Auriège is een huidverzorgingshuis dat producten levert die alleen in de schoonheidssalon worden toegepast.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van “de Methode Auriège”.

Die bestaat uit drie bouwstenen:
- Renaissance behandelingen
- Standaard+ behandelingen
- Producten voor thuis


Auriege dealer verkoop

Het resultaat is dat de huid door de combinatie van bovenstaande bouwstenen in een betere en mooiere
conditie wordt gebracht. Om de juiste resultaten met Auriège te behalen wordt uw huid tijdens een introductiebehandeling eerst zorgvuldig geanalyseerd. Daarna stellen wij u een verzorgingsprogramma voor.


Dat programma bestaat uit verschillende schoonheidsbehandelingen die één keer in de zes tot acht weken worden gegeven en die u thuis ondersteunt met producten. Het resultaat is dat uw huid een betere en mooiere conditie krijgt en dat u er daardoor jonger uit gaat zien. Na twee tot drie behandelingen gaat u het Chronobiologie programma van Auriège volgen dat rekening houdt met uw huidleeftijd, huidconditie en levensomstandigheden.
Deze drie facetten beïnvloeden namelijk de uitstraling van uw huid en kunnen voor iedereen anders zijn. “De Methode Auriège” is dus volstrekt individueel want geen huid is gelijk.
Bij onze behandelingen met Auriège gaan wij bovendien rekening houden met de seizoenen want uw huid heeft bijvoorbeeld in de zomer een andere verzorging nodig dan in winter.
Het huis Auriège komt uit Frankrijk en wordt daar al sinds meer dan 40 jaar door duizenden schoonheidsspecialistes aanbevolen. Wilt u ook weten wat Auriège voor uw huid kan beteken ga dan naar contact op onze site en stuur mij een e-mail met uw naam en telefoonnummer.
Ik neem dan geheel vrijblijvend contact met u op om u nadere informatie te geven.


Huid - Auriège

Het unieke programma van Auriège
Ons hoogstaande gelaatsverzorgingsmerk Auriège heeft als doel de conditie van de huid te behouden, zodat deze er stralend en gezond uitziet.

Enkele jaren geleden is uit onderzoek gebleken dat de huid veel afwisseling nodig heeft. Eigenlijk is het heel logisch want ons lichaam kan ook niet op eenzijdige voeding leven, veel afwisseling is erg belangrijk voor een lang en gezond leven. Dit geldt dus ook voor onze huid, wanneer we steeds dezelfde crème gebruiken, begint de huid hieraan gewend te raken en heeft op een gegeven moment voldoende van die ene werkstof die in die crème zit. Wanneer we vaak afwisselen met crèmes blijft de huid in optimale conditie en krijgt onze huid alles wat die nodig heeft.

Ook heeft Auriège gekeken naar de seizoensinvloeden op onze huid. Ze hebben onderzocht welk seizoen welke invloed heeft op onze huid. Bijvoorbeeld de koude buitenlucht in de winter, de centrale verwarming, de krachtige zonnestralen in de zomer en het gebruik van de airconditioning hebben allemaal invloed op de conditie van de huid. Zo heeft elk seizoen zijn eigen weersinvloeden en al die weersinvloeden hebben weer een effect op de huid.

Kom naar INFINITY Hair & Spa voor een huidadvies op maat en laat uw huid behandelen met de heerlijk verzorgende producten van Auriège. Bij iedere behandeling wordt uw huid bekeken en beoordeeld en op deze manier krijgt uw huid iedere keer de perfecte behandeling. Ook krijgt u advies over het thuisgebruik van de verschillende producten, zodat wij samen aan een mooie huid werken en u zult het merken, uw huid gaat stralen!


Auriège Rotterdam


Als klant kunt u kosteloos lid worden van de Privilège Club van Auriège.
U wordt elke twee maanden op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en leuke aanbiedingen binnen mijn salon via een persoonlijke mailing en u profiteert als eerste hiervan!

Het sparen gaat als volgt:
Wanneer u besluit producten aan te schaffen van Auriège wordt u een spaarkaart aangeboden. Deze kaart hoeft u zelf niet bij te houden! Met deze kaart kunt u zegels
sparen voor gratis producten.
Bij iedere € 10,- die u besteed aan producten krijgt u een merci-zegel op uw spaarkaart.
Al vanaf 5 gespaarde merci-zegels kunt u uw spaarkaart inruilen, geheel gratis! U kunt ook beslissen door te sparen voor 10, 15, 20 of zelfs 24 zegels. Deze spaarkaart is 1 jaar geldig.


Terug

Agenda

11

feb

Gouden Verwen Actie
14

feb

Valentijnsdag
26

april

Koningsdagactie
12

mei

Moederdagactie


20

jul

Zomeraanbiedingen week

Acties

Infinity Valentijn 2013

Vanaf 11 februari iedere dag een nuttige Valentijn Beauty Tip op onze Facebook pagina

Mis ze niet!!!


Meer

Direct een Afspraak?

Bel mij direct voor het maken van een afspraak:

010-707 1207 of  

06-53 66 55 22

of vul hier het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.