PRODUCTLIJN voor de NAGELSTUDIO: ProNails


Het verhaal van ProNails begint ruim 30 jaar geleden. In 1981 richtte Catherine Claus het eerste Belgische bedrijf op dat zich specialiseerde in de productie en distributie van professionele nagelverzorgingsproducten. Dankzij een stevige portie ondernemingsgeest en creativiteit behoorde het bedrijf al vlug tot de top van de Europese nagelverzorgingssector.

Catherine Claus verwelkomde Paul Parein in 2009 als partner en nieuwe CEO. Onder zijn vleugels concentreerde het bedrijf zich op de productinnovatie, verkoopcijfers en strategische toekomstperspectieven.


Infinity Nagellak Rotterdam

Vandaag telt het bedrijf om en bij de 100 werknemers, en voert het haar ProNails merk via onafhankelijke distributiepartners naar 45 landen uit. De internationale hoofdzetel bevindt zich in Brasschaat (Antwerpen), maar het bedrijf heeft intussen ook twee geheel eigen dochterondernemingen in Parijs (Frankrijk) en Barneveld (Nederland).

ProNails (het voormalige 'Professionails') werkt samen met professionele nagelstylisten om de droom van menig consument te laten uitkomen: prachtige handen. Dankzij de gerichte trainingen en kwaliteitsproducten voor nagelverzorging en -versterking (zoals Pro Nature, Gellak, Perfection en Sopolish) onderscheidt het merk zich van de rest. Een absolute meerwaarde: het perfecte inzicht in de mode(kleuren) van vandaag en morgen, en de kwalitatieve verzorging.

Ons Naily News Magazine is elk seizoen weer een internationale referentie voor schoonheidsprofessionals die op zoek zijn naar nieuwe trends, technieken en productontwikkelingen. En onze internationale academie levert sectorspecifieke trainingen van de bovenste plank.

Kortom, ProNails biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, passie en plezier.

De toekomst lacht ons toe. Welkom in de wereld van ProNails. 


Infinity Pro Nails

Agenda

11

feb

Gouden Verwen Actie
14

feb

Valentijnsdag
26

april

Koningsdagactie
12

mei

Moederdagactie


20

jul

Zomeraanbiedingen week

Acties

Infinity Valentijn 2013

Vanaf 11 februari iedere dag een nuttige Valentijn Beauty Tip op onze Facebook pagina

Mis ze niet!!!


Meer

Direct een Afspraak?

Bel mij direct voor het maken van een afspraak:

010-707 1207 of  

06-53 66 55 22

of vul hier het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.