Copyright © 2012

Alle rechten voorbehouden - All rights reserved - toutes droits reservé

Het intellectuele eigendomsrecht van alle in deze website vermelde gegevens, teksten en uitspraken behoren aan Gina Strootman, eigenaar en directeur van Infinity Hair & Spa.
Daar waar een artikel geschreven is door een andere auteur dan Gina Strootman zelf, zal de naam van de betreffende auteur vermeld staan of als bron vermeld worden.

Alle teksten als reeds gepubliceerd via andere media zijn in samenspraak met de uitgevers van die media hier gepubliceerd. Waar nodig zal de bron speciaal vermeld staan.

De inhoud, gegevens en uitspraken van de websites welke vanuit deze website bereikt kunnen worden via een link, zijn geheel en al voor rekening van de schrijver cq. eigenaar.
Gina Strootman behoudt zich het recht voor elke link naar andere website zonder opgaaf van redenen te verbreken indien hij daar reden toe ziet.

Niets uit deze website mag, hetzij geheel of gedeeltelijk, op enigerlei wijze worden overgenomen, gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.


Agenda

11

feb

Gouden Verwen Actie
14

feb

Valentijnsdag
26

april

Koningsdagactie
12

mei

Moederdagactie


20

jul

Zomeraanbiedingen week

Acties

Infinity Valentijn 2013

Vanaf 11 februari iedere dag een nuttige Valentijn Beauty Tip op onze Facebook pagina

Mis ze niet!!!


Meer

Direct een Afspraak?

Bel mij direct voor het maken van een afspraak:

010-707 1207 of  

06-53 66 55 22

of vul hier het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.